GROHE
26. 05. 2023.

GROHE je vodeći svjetski brend za kompletna rješenja za kupaonice i kuhinjske elemente. Od 2014. GROHE je dio snažnog portfelja brendova LIXIL-a, proizvođača pionirskih proizvoda za vodu i stanovanje. Kako bismo ponudili “Pure Freude an Wasser”, svaki se proizvod temelji na vrijednostima kvalitete, tehnologije, dizajna i održivosti.

Brend nudi proizvode koji unapređuju život kao i usluge sa svojim namjenskim portfeljem GROHE QuickFix, GROHE Professional i svojim premium podbrandom GROHE SPA. Svi zadovoljavaju specifične potrebe GROHE-ovih profesionalnih poslovnih partnera i njihove diferencirane ciljne skupine.

S vodom u središtu svog poslovanja, brend doprinosi LIXIL-ovoj strategiji utjecaja vrijednosnim lancem koji štedi resurse: od CO2-neutralne* proizvodnje, uklanjanjanje nepotrebne plastike u pakiranju proizvoda, pa sve do tehnologije proizvoda koja štedi vodu i energiju kao što je GROHE Everstream, tuš s recirkulacijom vode.

Zahvaljujući hibridnom komunikacijskom ekosustavu GROHE X, brend daje daljnje impulse industriji. Bilo digitalno u središtu doživljaja brenda, fizički ili hibridno u centru GROHE X Brand & Communication Experience Center u Hemeru, Njemačka ili na cesti s GROHE X Motion Trucks, brend povezuje ljude kako bi doprinijeli LIXIL-ovoj svrsi da „učini bolje domove stvarnost za sve, posvuda”.

Prethodni
  AQUAESTIL
Sljedeći
Uponor  
  Novosti - Sve